Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 150 9999 9791

WhatsApp : 8615099999791

Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd

优质碳纤维机身套件的研制

  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Artcarspro Αριθμός Υπαλλήλων 101~200
Ετήσιες πωλήσεις >5,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2010
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Artcarspro 是一家专业研究、 开发和生产自动调谐碳纤维零件的制造商和贸易商。我们主要从事宝马、 日产、 梅赛德斯 - 奔驰、 本田、 大众、 奥迪、 凯迪拉克、 法拉利等汽车配件的研发, 仅生产出世界一流制造技术研发的高质量产品。我们的重点是碳纤维零件, 如后扰流板, 屋顶扰流板, 前唇, 扩散器, 镜子盖, 前格栅和内饰。我们的所有产品都符合国际质量标准, 深受世界各地不同市场的好评。

Βέβαια FRP, τα ABS ΚΑΙ PU τα προϊόντα πώλησαν επίσης πολύ καλά με την καλή ποιότητα!

Από την έναρξη, τα προϊόντα μας πωλώ παγκοσμίως όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ρωσία, το ετήσιο συνολικό ποσό εξαγωγής της Μέσης Ανατολής και India.Our υπερβαίνει US$5,000,000. Πωλούμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές χωρίς συμβιβασμό της εξυπηρέτησης πελατών μας. Πιστεύουμε στα ποιοτικά προϊόντα και την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε Longgui (περιοχή Baiyun), ένα τμήμα του δρόμου GuangCong (εθνικός αυτοκινητόδρομος 105), κοντά στο σταθμό μετρό, και διαρκεί 20 λεπτά μόνο από το εργοστάσιό μας στο διεθνή αερολιμένα Guangzhou. Ο στρατηγικός εντοπίζει επάνω παρέχει τη μεγάλη ευκολία στη μεταφορά και τις διοικητικές μέριμνες.

Τα προϊόντα ινών άνθρακα του Artcarspro συσχετίζονται με τα αεροσκάφη, το ταξίδι, ιατρικός, βιομηχανικός, τον αγώνα, αυτοκίνητος, τον αθλητισμό, τις τέχνες κ.λπ., την παραγωγή cOem για τη σημαντικότερη αυτοκινητική ομάδα και το διάσημο εμπορικό σήμα.

Οι εργαζόμενοι περισσότερων από 80 τοις εκατό έχουν εργαστεί στο εργοστάσιό μας για πάνω από 5 έτη. Το χαμηλό ποσοστό κύκλου εργασιών μας κάνει τον πελάτη προσφοράς σταθερότερο ποιοτικό επίπεδο, ειδικά γιατί το χέρι βάζει επάνω στη διαδικασία.

Πλήρης γραμμή παραγωγής από το φύλλο ινών άνθρακα, φόρμα τελειωμένος - τα προϊόντα, μας κάνουν για να σώσουν στο κόστος και στον καλύτερο έλεγχο την ποιότητα για τον πελάτη.

Η πεπειραμένη ομάδα μας αφιερώνεται να παράσχει μια συνολική λύση αλυσιδών εφοδιασμού για τους διανομείς μερών αυτοκινήτου παγκοσμίως, με την ανταγωνιστική τιμή, ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, και αποδοτική υπηρεσία μεταπώλησης, έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη και σταθερή επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες και καθιστάμε και οι δύο win-win.

Ιστορία

2010 αρχισμένος το 2010 έτος ως αυτοκινητικό εργοστάσιο μελών του σώματος

2011 αναπτυσσόμενος τα μέλη του σώματος για το έτος της BMW το 2011

2014 προσθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής λόγω επεκτείνονται των αγορών

2018 έχοντας τις υδραυλικές μηχανές Τύπου με την ικανότητα από 60 σε 2000 τόνους, μπορούμε να παραγάγουμε το μέγιστο μέγεθος της περιοχής προβολής τετραγωνικών μέτρων 4. Αυτό επιτρέπει σε μας για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα της απαίτησης μεγέθους από τον πελάτη.

Υπηρεσία

Γιατί μας επιλέγετε;

1. Έχουμε τον εξοπλισμό πρώτης θέσης

2. Θα κάνουμε το προϊόν για να ικανοποιήσουμε τη λαβή πελατών η σημαία της συνεχούς βελτίωσης

3. Η υποστήριξη δύναμης για την πραγματοποίηση του υψηλότερου ιδανικού, από αυτήν την στιγμή θα συμφωνήσουμε και θα επιδιώξουμε περισσότερη υψηλότερη καλύτερη ποιότητα και περισσότερη άριστη πίστωση και θα πραγματοποιήσουμε την τελειότητα στην ακατάπαυστη δημιουργία.

4. Παρέχουμε τις εξαρτήσεις σώματος αυτοκινήτων, τα μπροστινά κάγκελα, τον οπισθοσκόπο καθρέφτη Shell, τη αεροτομή, τα προϊόντα ινών πλημνών ροδών και άνθρακα και την εσωτερική περιποίηση ινών άνθρακα.

5. Ποιοτικά πρότυπα cOem & ΩΔΏΝ, τόσο καλά όσο το Origines.

6. Η καλύτερη τιμή όλων των προϊόντων στο ίδιο ποιότητα-επίπεδο.

7. Ο πιό σύντομος χρόνος για την αγαθό-προετοιμασία και την ο πιό σύντομα παράδοση.

8. Ανεξάρτητο τμήμα Ε&Α και άριστη υπηρεσία μεταπώλησης.

9. Παραλαβή της έρευνάς σας, θα απαντήσουμε εσείς για την έρευνά σας σε 24 ώρες.

 

Εγγύηση πωλήσεων

1) Η εξάρτηση στο όχημα μετά από την εγκατάσταση τους ελέγχει πραγματικά για να εξασφαλίσει έναν υψηλό - ποιοτικό προϊόν.

2) Η κενή υψηλής θερμοκρασίας κατασκευή μας τεχνολογίας και εξοπλισμού σχηματοποίησης ινών άνθρακα, έτσι είμαστε σε θέση να ελέγξουμε και να μειώσουμε την παραμόρφωση διακένωσης, θα κολλήσουμε πάντα στην παραγωγή υψηλού - ποιοτικά προϊόντα.

 

Payment&delivery

1. Πληρωμή: 30% εκ των προτέρων, η ισορροπία πριν από την παράδοση

Δεχόμαστε TT, paypal, Δυτική Ένωση

2. Παράδοση: Κανονικά ο χρόνος παράδοσης θα είναι 4 Weeks.denpend σε παραγγελία την ποσότητα σας.

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα ουδέτερα κενά κιβώτια και τα καφετιά χαρτοκιβώτια. Και το κλουβί θα προστεθεί εάν είναι απαραίτητο. Σιγουρευτείτε ότι τα αγαθά σε Safe.we μπορούν να συσκευάσουν τα αγαθά στα μαρκαρισμένα κιβώτιά σας μετά από να πάρουν λογικότερο στέλνοντας σχέδιο έγκρισής σας Letters.the το και η μέθοδος θα προσφερθεί. Μια ασφαλής, γρήγορη και φτηνή ναυτιλιακή εταιρία θα συστηθεί σε σας.

 

FAQ

Q1. Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;

Α: 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών προτού να πληρώσετε την ισορροπία.

 

Q2. Ποιοι είναι οι όροι ναυτιλίας σας;

Α: Από Sea/by Air/by σαφές

 

Q3. Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;

Α: εμείς που συσκευάζουμε τα αγαθά από την ουδέτερη συσκευασία στο χαρτοκιβώτιο, το μέγεθος συσκευασίας μέχρι τη διαταγή σας.

 

Q4. Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε τα έτοιμα μέρη στο απόθεμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος δειγμάτων και το κόστος αγγελιαφόρων.

 

Q5. Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;

Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

 

Q6: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;

Α: κρατάμε την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε το όφελος πελατών μας

Η ομάδα μας